Navigatie

 

Navigatie

Lichtpuntjesconcert

Het Kleine Holte Koor

 

Het Kleine Holte Koor is een gemengd a capellakoor dat bestaat uit circa dertig enthousiaste leden. De naam dankt het gezelschap aan theaterboerderij 'de Kleine Holte' waar het in 1983 is opgericht. Het repertoire bestaat uit meerstemmige koorwerken, veelal uit de 17e tot de 21e eeuw. Naast het meer gangbare repertoire, worden ook Scandinavische, Oost Europese en Zuid-Amerikaanse werken gezongen. Soms wordt samengewerkt met muzikanten. 

 

Zo nu en dan verlaat het koor de gebaande paden. Zo was er in oktober 2014 het project 'Noorderlicht', waarbij een bedrijfshal werd omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal. Het was een bijzonder optreden met beelden, licht, geluid, en indrukwekkend spel van bayanspeler Oleg Lysenko. In 2017 werd Mondriaan in Stijl opgevoerd.

 

Je bent van harte welkom op zondag 28 januari 2018 van 11.00 tot 12.30 uur. De koffie en thee staan klaar, dus loop gewoon binnen! Of meld je aan via Actief@inloophuisoudeijssel.nl of telefonisch op dinsdag, woensdag of donderdag via telefoonnummer 0314-646024.

 

 

 

Delen