Navigatie

 

Navigatie

Stem op het Inloophuis

Stichting Specsavers Steunt

 

De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zetten ze graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Dankzij deze stichting kunnen zij lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, financieel ondersteunen. Per verkochte bril of hoortoestel geven ze een vast bedrag aan de Stichting en dat bedrag wordt geschonken aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar maken alle Specsavers-winkels de betreffende goed doelen blij met een donatie.

 

Dit jaar doen wij als Inloophuis ook mee aan deze actie. Maar om uiteindelijk ook een donatie te ontvangen hebben we stemmen nodig. En daarvoor hebben we u nodig! Wat kunt u doen:

Ga naar onze website www.inloophuisoudeijssel.nl

Klik op de homepage op de stembutton

 

De stemperiode loopt van 23 november 10.00 uur t/m 30 november 10.00 uur 2017. U kunt 1 keer per e-mailadres een stem uitbrengen op ons. Nadat u op de stembutton hebt geklikt opent een pop-up. Vul hier uw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Vervolgens ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Uw stem wordt pas verwerkt nadat u op deze link heeft geklikt. Let op: het is mogelijk dat de bevestigingsmail in uw spambox terecht komt.

 

Op basis van het aantal stemmen wordt per winkel een top 3 bepaald, het winkelteam kiest vervolgens een winnaar uit deze top 3. Voor deze organisatie wordt een jaar lang gespaard.

 

Wij hopen dat u dit voor het Inloophuis wilt doen en vraag ook aan zoveel mogelijk vrienden, relaties en familie om ons goede doel te steunen! Namens alle gasten en vrijwilligers van het Inloophuis wil ik u vast heel hartelijk bedanken.

 

Delen