Navigatie

 

Navigatie

Nieuws

 

 

Lichtpuntjesconcert op koopzondag

06 november 2017

 

In de reeks Lichtpuntjesconcerten die wordt gehouden op de koopzondag, staat op zondag 26 november van 11.00 tot 12.30 uur de jazz centraal. Peter van de Bremen, een enthousiast muziekbeoefenaar, zorgt deze zondagmorgen samen met zijn zoon Allerd voor een swingend begin van de koopzondag. De toegang is gratis. Aanmelden kan via actief@inloophuisoudeijssel.nl of telefonisch op dinsdag, woensdag of donderdag: 0314-646024. Gewoon binnenlopen mag ook.

Lees meer

 

Voorlichtingsbijeenkomst Inloophuis nieuwe vrijwilligers

18 oktober 2017

 

Het Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2, is naarstig op zoek naar nieuwe vrijwilligers op diverse terreinen. In verband daarmee wordt er een voorlichtingsbijeenkomst gehouden op vrijdag 27 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst worden belangstellenden voor vrijwilligerswerk in het Inloophuis, geïnformeerd over het huis en zijn doelstelling. Tevens is er informatie over de verschillende vacatures en kan het huis bezichtigd worden. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via info@inloophuisoudeijssel.nl of telefonisch op dinsdag, woensdag of donderdag 0314-646024.

Lees meer

 

Ongekende opbrengst Samenloop voor Hoop

17 oktober 2017

 

Ben Stoker, voorzitter van de Samenloop voor Hoop Doetinchem, verraste samen met secretaris Wilma Mateman en penningmeester Marja Helmink, deze week het Inloophuis met een fantastische gift. “Afgelopen zomer hebben wij voor de tweede keer de Samenloop voor Hoop georganiseerd. Ten opzichte van de eerste keer in 2015, waren er niet alleen twee keer zoveel deelnemers, ruim achthonderd, ook de opbrengst is verdubbeld naar € 94.231,00”, aldus de voorzitter.

Lees meer

 

Delen