Navigatie

 

Navigatie

Nieuws

 

 

Lichtpuntjesconcert met Luc ten Brinck

07 juni 2018

 

Het Inloophuis Oude IJssel maakt op zondag 24 juni van 11.00 tot 12.30 uur ruimte voor een Lichtpuntjesconcert met Luc ten Brinck. Deze Ulftenaar is na lange tijd weer met eigen werk op pad. Zichzelf begeleidend op gitaar, brengt hij eigen teksten en muziek in Americana stijl.

Lees meer

 

Samenloop voor Hoop Bronckhorst

10 mei 2018

 

Op 9 en 10 juni vindt op het Sportpark ’t Elderink in Hengelo Gld, de Samenloop voor Hoop Bronckhorst plaats. De opbrengst van de Samenloop voor Hoop is bedoeld voor het KWF. Echter, tien procent van de opbrengst gaat naar een regionaal doel. In het geval van de Samenloop voor Hoop Bronckhorst is dat het Inloophuis Oude IJssel.

Lees meer

 

Nieuwe wetgeving rondom privacy

07 mei 2018

 

Het Inloophuis Oude IJssel bereidt zich voor op de komende wetgeving rondom (uw) privacy, de AVG mei 2018. Wij doen dit samen met de brancheorganisatie IPSO. Heeft u hier vragen over? Neemt u dan contact met ons op.

Lees meer

 

Inloophuis Oude IJssel Uitgiftepunt BreiBoezem

29 maart 2018

 

Eens per maand komt een groepje enthousiaste breisters in het Inloophuis Oude IJssel bij elkaar om zogenaamde breiboezems te breien. Dit zijn gebreide borstprotheses voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. Er zijn boezems voor vrouwen met een amputatie maar er is ook een halve variant, voor vrouwen die een borstsparende operatie hebben ondergaan. De boezems worden gebreid met speciaal garen en gevuld met speciale watten. Ze zijn er in alle maten. De BreiBoezems kunnen een goed alternatief zijn voor de siliconen borstprotheses. Ze zijn comfortabel, licht in gewicht en ademend.

Lees meer

 

Delen