Navigatie

 

Navigatie

Nieuws

 

 

Lichtpuntjesconcert Met klassieke muziek

18 juli 2018

 

In het Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2 wordt op koopzondag 29 juli van 11.00 uur tot 12.15 uur een lichtpuntjesconcert gehouden met Irene Idema op piano en Erik Muller op cello. Het duo speelt romantische, klassieke werken van Beethoven, Mendelssohn, Schumann en Rachmaninov. Het bijwonen van het lichtpuntjesconcert is gratis, inclusief koffie of thee met iets lekkers bij aanvang en een glaasje wijn of frisdrank na afloop. Het Inloophuis Oude IJssel wil met de lichtpuntjesconcerten mensen in Doetinchem en ruime omgeving op een laagdrempelige manier laten kennismaken met het huis. Iedereen is welkom.

Lees meer

 

Samenloop voor Hoop Bronckhorst

10 mei 2018

 

Op 9 en 10 juni vindt op het Sportpark ’t Elderink in Hengelo Gld, de Samenloop voor Hoop Bronckhorst plaats. De opbrengst van de Samenloop voor Hoop is bedoeld voor het KWF. Echter, tien procent van de opbrengst gaat naar een regionaal doel. In het geval van de Samenloop voor Hoop Bronckhorst is dat het Inloophuis Oude IJssel.

Lees meer

 

Inloophuis Oude IJssel Uitgiftepunt BreiBoezem

29 maart 2018

 

Eens per maand komt een groepje enthousiaste breisters in het Inloophuis Oude IJssel bij elkaar om zogenaamde breiboezems te breien. Dit zijn gebreide borstprotheses voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. Er zijn boezems voor vrouwen met een amputatie maar er is ook een halve variant, voor vrouwen die een borstsparende operatie hebben ondergaan. De boezems worden gebreid met speciaal garen en gevuld met speciale watten. Ze zijn er in alle maten. De BreiBoezems kunnen een goed alternatief zijn voor de siliconen borstprotheses. Ze zijn comfortabel, licht in gewicht en ademend.

Lees meer

 

Delen